П'яним тернопільським водіям "начхати" на правила дорожнього руху

Опубліковано в Новини 20.01.2018

Одінєю із основних причин ДТП у Тернополі є керування автомобілем напідпитку. П'яні водії наражають на небезпеку не лише власне життя, але й життя інших учасників дорожнього руху.

«Я нічого проходити не буду», – заявив винуватець ДТП патрульним, які приїхали на аварію на вулиці Тарнавського.
Там 17 січня, близько 19-ї години вечора, 38-річний водій ВАЗ у стані сильного алкогольного сп’яніння зіткнувся з автомобілем Volkswagen Transporter. Про це повідомили у прес-службі патрльної поліції Тернополя. 

За словами патрульної Ірини Андрусишин, водій у такому стані, що ледь розмовляв. Ймовірно перед тим він вжив багато алкоголю. Проходити алкотест кермувальник відмовився.

На водія патрульні склали два адміністративні протоколи: за ст.130 КУпАП – керування у стані сп’яніння та ст. 124 КУпАП – вчинення ДТП.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.