У податковій Тернопільщини детальніше розповіли про вилучений у збаражчанина горілчаний сурогат

Опубліковано в Новини 19.01.2018

Як розповіли у відділі організації роботи ГУ ДФС в області, чоловік окрім підробленої горілки також збував власне спирт та навіть тютюнові вироби.

- Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС в області спільно із працівниками Cлужби безпеки України в області в ході проведення операції «Акциз-2018» припинено виробництво та розповсюдження територією області незаконно виготовлених алкогольних напоїв, обклеєних підробленими марками акцизного податку. Виготовлення, зберігання та збут фальсифікату налагодив житель одного із районів Тернопільської області за місцем свого проживання. Окрім горілки, чоловік також торгував спиртом та цигарками без марок акцизного податку, - розповіли податківці.

Загалом, під час обшуку помешкання збаражчанина, було вилучено 450 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, понад 400 літрів спирту, а також 650 пачок тютюнових виробів. Окрім цього, у чоловіка вилучили й транспортний засіб, яким той користувався для збуту «продукції».

- Загальна вартість вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів становить 501,6 тис. гривень. Завдяки вилученню цих товарів вдалось запобігти втратам бюджету від ненадходження акцизного податку більш як на 80 тис. гривень, - зазначають в податковій.

До слова, з початку нового 2018 року на теренах області під час операції «Акциз-2018» співробітники податкової конфіскували з незаконного обігу підакцизних товарів на суму в майже мільйон гривень - 0,8 млн гривень.

Нагадаємо, працівники СБУ в області разом із фіскалами та робітниками прокуратури вилучили у жителя Збаразького району сурогат. Детальніше ТУТ

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів
Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.