У тернопільського дебошира поліцейські виявили згорток з ймовірно наркотичною речовиною

Опубліковано в Новини 13.01.2018

Двоє чоловіків близько 4-ої години ранку підійшли до службового автомобіля патрульних на Театральному майдані та попросили їх відвезти додому. Інцидент трапився у четвер, 11 січня.

Поліцейські помітили, що чоловіки перебувають у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці зробили зауваження громадянам, але вони відповіли лайкою, почали агресивно і неадекватно поводитися, навіть спробували зірвати головний убір з патрульного. Правопорушників поліцейські одразу затримали і доставили до відділку поліції. Там встановили їх особи і провели поверхневу перевірку, - повідомили у прес-службі патрульної поліції Тернопільської області. 

Окрім цього, поліцейські виявили у 39-річного дебошира згорток з невідомою речовиною, ззовні схожою на наркотичну. На нього охоронці порядку склали 3 адміністративні протоколи за ст.173 КУпАП – дрібне хуліганство, ст. 185 КУпАП – злісна непокора законній вимозі поліцейських, ст. 178 КУпАП – поява у громадському місці в нетверезому стані. Далі його передали слідчому, для з’ясування усіх обставин. А 45-річному чоловіку винесли постанову за ч.1 ст. 178 КУпАП.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.