1000 і 1 ідею для започаткування бізнесу дізнались тернополяни

Опубліковано в Новини 12.01.2018

Люди говорять: «Я б розпочав свою справу, але…». Отож, аби допомогти безробітним тернополянам визначитись з питаннями: чи займатися підприємництвом, у якому напрямку; познайомити з успішними в бізнесі людьми, у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбулось засідання Клубу бізнес-подій на тему «1000 і одна ідея для започаткування власної справи» за участю власниці вега-студії «Румбарбар» Анни Сапуцької.

Бізнес-леді розповіла присутнім про свій досвід ведення власної справи та дала чимало цікавих порад учасникам, які мають цікаві ідеї, проте бояться можливих ризиків.

Вона порадила: «Прораховуйте вашу ідею, аналізуйте ринок, цільову аудиторію, конкурентів. Плануйте все – не бійтесь своїх навіть найшаленіших ідей! Внутрішня хоробрість виробляється. Треба віддаватись своїй ідеї (бізнесу) на всі 100%. Для поліпшення роботи постійно підбивайте підсумки. Відстежуйте ефективність бізнесу. Формуйте команду, а для зручності персоналу пропишіть алгоритм дій (чек-лист). Інвестуйте у свої знання. Постійно додавайте щось нове, наприклад нові страви у певний сезон».

Анна відповіла на запитання присутніх щодо закупівлі продуктів, перевірки постачальників, суми середнього чеку тощо. Гостя запросила у «Румбарбар», що знаходиться у м. Тернопіль по вул. Й. Сліпого та відвідати сторінку вега-студії у соціальних мережах.

Фото: міськрайонний центр зайнятості.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.