У Тернополі посадовці одного з товариств заволоділи державними коштами на суму 1,3 млн гривень

Опубліковано в Новини 16.12.2017

Підрозділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДФС у Тернопільській області спільно з обласною прокуратурою встановлено факти можливого привласнення бюджетних коштів під час виконання державних замовлень з капітального ремонту будівель.

У ході проведеного дослідження встановлено, що посадові особи одного з товариств з обмеженою відповідальністю Тернополя внесли до офіційних документів завідомо неправдиві відомості, внаслідок чого заволоділи державними коштами на суму 1,3 млн гривень. Ці кошти мали бути спрямовані на виконання тендерних договорів.

Отримані кошти порушники у подальшому зняли готівкою з карткового банківського рахунку через банкомати та POS-термінал та використали на придбання нерухомого майна, автомобільної та іншої спецтехніки.

За даними фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального  правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 209 КК України.

Здійснюється кримінальне провадження.

Відділ організації роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.