У Тернополі ще одне тролейбусне поповнення

Опубліковано в Новини 12.12.2017

До Тернополя прибули два чеські вживані тролейбуси з міста Будейовіце сьогодні, у понеділок 11 листопада. Як повідомляють в КП «Тернопільелектротранс» хоч «рогаті» транспортні засоби беушні, вони все рівно збереглись в хорошому стані.

- Після оформлення всієї документації тролейбуси отримають бортові номери 180 та 181, а згодом, після обкатки, виїдуть на міські маршрути, - зазначають в комунальній установі.

Марка тролейбусів - Skoda 15Tr.

До слова, впордовж декількох років у місті побудували й нові тролейбусні лінії. Зокрема, електро-шляхи прокладені на масиві «Аляска» (вул. В. Великого – Л. Курбаса – Морозенка – Симоненка), у районі обласної дитячої лікарні (вул. Корольова – Сахарова – Купчинського), на масиві «Дружба» (вул. Бережанська – Лучаківського – Будного – Тролейбусна), вул. Протасевича (вул. Протасевича – О. Довженка – Лесі Українки) та від мікрорайону «Аляска» до «Дружби».

Наразі триває будівництво нової тролейбусної лінії, яка сполучатиме вулицю Бродівську з існуючою тролейбусною мережею та проходитиме від 6-го магазину до перехрестя Лук’яновича.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.