Як тернопільські казначеї «об’єднували Україну» (фото)

Опубліковано в Новини 23.11.2017

 У День Гідності і Свободи Тернопільщина підтримала започатковану ініціативу голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз щодо створення нового об’єднуючого символу прапора України та приєдналась до Всеукраїнської казначейської акції «Об’єднаймо Україну!».

Як інформує міськрада, кожне Управління Казначейства країни, починаючи зі сходу України, поступово доповнює загальне полотнище своїм прапором на знак спільного прагнення згуртованості та порозуміння, незалежності та миру. Казначеї Тернопільщини також приєднали свої прапори із зображеннями гербів області, своїх районів, міст і рядками Духовного гімну України, що разом складають повний текст пісні-молитви.

Довідка:

22 січня 2018 року до Дня соборності України Державна казначейська служба України планує встановити новий рекорд - створити найдовший прапор України та розгорнути його на мосту Академіка Патона через Дніпро у місті Києві. Таким чином, прапор символічно об’єднає Правобережну та Лівобережну Україну. Загалом довжина полотна має сягнути понад 1 кілометр.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.