Тернополянин поборов "Монстра" армрестлінгу в Польщі

Опубліковано в Новини 22.11.2017

Впродовж трьох днів у польському місті Румя тривав черговий Кубок світу серед професіоналів з армрестлінгу Zloty Tur World Cup-2017.

Цьогоріч змагання відбувались у незвичному форматі, який поєднав класичний турнір і армфайт-поєдинки Vendetta All Stars, на які зібрались найсильніші спортсмени з усієї планети.

- Обставини в світі армрестлінгу складаються добре. Тому ми вирішили в дні Злотого Туру провести серію армфайт-поєдинків, в тому числі за чемпіонські звання. Всі змагання проходитимуть на праву руку. Разом з тим, учасники за бажанням зможуть поборотися і на ліву, однак, саме ті рукоборці, які візьмуть участь у Кубку світу на праву руку – мають додаткові шанси здобути чемпіонські титули, - заявив напередодні турніру президент Professional Armwrestling League Ігор Мазуренко.

Як повідомили в управлінні фізичної культури та спорту ТОДА, під час Кубку світу з армрестлінгу спортсмен з Кременця Андрій Пушкар переміг на праву руку американця Майкла Тода.

Як стверджують фахівці, перемога нашого земляка була блискучою та надзвичайно ефектною. До речі, перед змаганнями процедура зважування визначила вагу Майкла («Монстра») Тода у 140 кг, в той час, як Андрій Пушкар важив 130 кг.

Додамо, що на рахунку нашого земляка півтора десятка титулів чемпіона світу серед аматорів, шість разів він виборював пояс абсолютного чемпіона світу серед професіоналів. І тепер Андрій вкотре підтвердив, що він найсильніший рукоборець світу.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.