У райцентрі на Тернопільщині чоловік порізав свого опонента

Опубліковано в Новини 21.11.2017

Жителі Бережан не могли поділити помешкання, тому для одного з них суперечка обернулася лікарняним ліжком, а для іншого – кримінальною відповідальністю.

Стало відомо, що потерпілий орендує помешкання в сестри підозрюваного. Останньому таке сусідство не дуже подобається, тож час від часу, хильнувши спиртного, зловмисник йде з претензіями до квартиранта.

Цього разу лиходій прийшов з ножем. Закривавленого чоловіка побачила сусідка, вона й повідомила про випадок дільничного офіцера. Прибувши на місце події, поліцейський викликав карету швидкої допомоги, адже чоловік був поранений у ногу. Медики госпіталізували потерпілого. У нього діагностували ножове поранення лівогостегна, крововтрату середнього ступеня важкості. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Поліцейські перевіряють обставини інциденту. Зловмисник у скоєному зізнався. Вирішується питання про порушення кримінального провадження.

Фото: з відкритих джерел.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.