Правоохоронці знайшли макову соломку в рюкзаку жителя Тернопільщини

Опубліковано в Новини 20.11.2017

Поліцейські на автовокзалі у Бережанах зупинили підозрілого чоловіка. Під час огляду в нього знайшли речовину рослинного походження, ззовні схожу на макову соломку.

Правоохоронці Бережанського відділу поліції отримали повідомлення, що до автовокзалу під’їхало таксі і з машини вийшов підозрілий чоловік. На місце події виїхала група реагування патрульної поліції.

З’ясувалося, що підозрілий - це 56-річний житель Теребовлі. Під час спілкування з поліцейськими чоловік помітно нервував. В його рюкзаку патрульні виявили поліетиленовий пакет, а в ньому –речовина рослинного походження коричневого кольору, ззовні схожа на макову соломку. Чоловік запевнив, що зберігав майже 300 грамів дурману для особистого користування. Так це чи ні – встановить слідство.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 309 ККУ. Триває досудове розслідування.

Фото: з відкритих джерел. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.