Тернопільські школярі побували у парламенті

Опубліковано в Новини 20.11.2017

Продовжуючи тенденцію організації екскурсій для дітей Тернопільщини в м. Київ, у Верховній Раді побували школярі з Чортківського району.

Учні знайомилися з умовами праці народних обранців, усіма історичними таємницями цієї споруди та іншими цікавими історичними фактами. Після екскурсії приміщенням, діти мали змогу пообідати у депутатській їдальні, відвідали кабінет народного депутата України Олега Барни, поговорили про його роботу, розв’язували політичні й правові завдання, вчилися бути державотворцями. Також діти побували на оглядовий екскурсії столицею: пройшлися Алеєю Героїв Небесної Сотні, відвідали парк Вічної слави та Києво-Печерську Лавру.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.