Тернополяни можуть позмагатись у різдвяному конкурсі

Опубліковано в Новини 17.11.2017

У Тернополі вже традиційно з першого грудня розпочнеться конкурс на кращу Різдвяну шопку, який триватиме до 14 січня 2018 року.

- До участі у конкурсі приймаються роботи від учасників без вікових обмежень: колективні (родинні, гуртові) та індивідуальні. Основною вимогою є виготовлення шопки власноруч, розмір її повинен бути не більше 70 см, а також необхідно прикріпити до нижньої частини макету інформацію про учасника конкурсу, - повідомляють в міськраді.

Всі охочі тернополяни можуть подати заявки на участь в конкурсі. Зробити це потрібно до 5 січня 2018 року. Подати заявку необхідно в управління культури і мистецтв міської ради (бульвар Шевченка, 1 каб.31, тел. 42-06-72, 52-67-32).

Представлені на конкурсі Різдвяні шопки оцінюватимуть члени журі, які й визначать переможця. Творці кращих шопок отримають грошову винагороду.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.