Експедитора з Тернопільщини обікрали, поки він заносив товар в магазин

Опубліковано в Новини 17.11.2017

Із автомобіля жителя Теребовлянського райлну викрали відореєстратор та барсетку з грошима. Збитки потерпілий оцінив у 2700 тисяч гривень.

З’ясувалось, що машину водій-експедитор залишив відчиненою поблизу однієї з крамниць У Тернополі. Поки заносив товар в торговий заклад, салон швидко обнишпорив автозлодій. Потерпілий майже одразу помітив зникнення речей, тому встиг вчасно заблокувати банківські картки, які знаходилися в гаманці. Про неприємність розповів поліцейським.

- Краяни не провокуйте злодіїв, залишаючи речі в авто, а часом і відчинену саму автівку. Навіть порожній гаманець спонукає крадія розбити вікно. Збитки чималі ще й нерви. А цінні речі не слід залишати у салоні навіть на декілька хвилин, бо якщо вам не трапиться професіонал, який відкриє спецзасобом замок, то ще гірше злодій-аматор розіб’є скло, яке часто вартує значно дорожче, аніж відеореєстратор. Не залишайте речей, які мають абияку цінність у автівці, - закликають у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.