У Тернополі активно "працюють" автозлодії

Опубліковано в Новини 15.11.2017

Правоохоронці ледь не щодня отримують звернення громадян, які потерпіли від рук невідомих осіб. Люди через свою необережність втрачають майно, яке залишають в салонах автівок.

Так, 30-річний тернополянин звернувся до правоохоронців з заявою про злочин. Чоловік повідомив, що невідомі особи пробралися до салону його іномарки та викрали сумку в якій знаходились особисті речі власника та чимала сума коштів. Як наслідок, своїми протиправними діями зловмисники завдали збитків на загальну суму 70 000 гривень. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Поліцейські вкотре наголошують мешканцям та гостям краю, не забувати про основні правила, аби вберегти себе та своє майно від рук зловмисників.

Пам’ятайте, що здобиччю крадіїв є майно, яке можна швидко реалізувати. Більша частина злодіїв - наркозалежні, які витрачають виручені кошти на нові дози.

Невідомі шукають швидкої наживи, оглядають салони автівок щодо наявності цінного. Запам’ятайте, що все дороговартісне потрібно забирати зі собою.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодіїв, то допоможе поліцейським вийти на їх слід.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а  одразу телефонуйте на лінію «102».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.