Тернопільські правоохоронці розшукали учнів, які втекли з уроків

Опубліковано в Новини 09.11.2017

Працівники Монастириського відділення поліції отримали повідомлення про зникнення трьох неповнолітніх учнів. Правоохоронці розшукали зниклих підлітків та повернули батькам.

Під час пошуків стало відомо, що напередодні втечі у одного з учнів пропала чимала сума коштів. Подія настільки засмутила юнака, що той без попередження та дозволу вирішив покинути навчальний заклад. Разом із хлопцем вирішили втекти ще двійко хлопців.

Двоє неповнолітніх мешкали неподалік обласного центру, а третій - тернополянин, тож усі поїхали саме до Тернополя. Хлопці навіть не сподівалися, що там на них вже чекатимуть правоохоронці, які оперативно встановили, який саме маршрут втечі обрали юні шукачі пригод. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

На центральному автовокзалі втікачів разом з працівниками ювенальної поліції зустрічали їхні родичі, які й забрали неповнолітніх. Об’єктом злочинних посягань хлопці не стали.

Правоохоронці наголошують: при зникненні неповнолітнього слід негайно повідомляти в поліцію. Там зафіксують усю необхідну інформацію, а також розкажуть усю подальшу послідовність дій у такій ситуації.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.