Тернопільські патрульні перевіряють магазини на продаж алкоголю неповнолітнім

Опубліковано в Новини 08.11.2017

У Тернополі патрульні продовжують перевіряти магазини на продаж алкоголю неповнолітнім. Так, 7 листопада, близько 16-ї години, правоохоронці під час спільного відпрацювання з працівниками муніципальної поліції помітив неповнолітню особу, яка вийшла з магазину та тримала в руках пляшку алкоголю.

Патрульні зупинилися та підійшли до хлопця. Він дійсно виявився неповнолітнім. Працівником ювенальної превенції відібрано пояснення у нього.

Патрульні зібрали всю необхідну інформацію та склали протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними напоями і тютюновими виробами). Дана стаття тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.