Село на Тернопільщині отримує соціальну допомогу від місцевого кар’єру

Опубліковано в Новини 03.11.2017
Впродовж жовтня, листопада та грудня село Полупанівка, яке знаходиться в підпорядкуванні Скалатської ОТГ, щомісячно отримуватиме грошову та матеріальну допомогу від місцевого кар’єру.
Така співпраця передбачена соціальною угодою, яку на початку жовтня підписала Полупанівська філія ТОВ ВК «Гірничо-добувна промисловість» із незалежною громадською організацією «Полупанівка»:
- В селі Полупанівка створили однойменну громадську організацію, з якою ми заключили соціальну угоду. Відповідно до неї до початку 2018 року, впродовж трьох останніх місяців, ми виділятимемо їм як допомогу по 100 тисяч гривень, а також 2 тисячі тонн щебеню та 1,5 тисячі тонн висіву. В такий спосіб ми допоможемо селу, адже ми перераховуватимемо щомісяця ці кошти громадській організації і вона в подальшому спрямовуватиме їх на необхідні сфери, - розповідає директор Полупанівського кар’єру Ігор Штогрин.
Нагадаємо, Полупанівський кар’єр з 1981 року працює на Підволочищині. Починаючи з 2006 року роботи на цьому об’єкті виконує ТОВ ВК «Гірничодобувна промисловість», що забезпечує більше сотні робочих місць, стабільні податки та задоволення потреб низки підприємств нашого краю та східного регіону.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.