Жителі Тернопільщини потерпають від злодіянь ромів

Опубліковано в Новини 20.10.2017

На Тернопільщині двоє людей потерпіли від хитрих злодіїв за минулу добу. Невідомі особи винесли з помешкань чималі гроші.

Особи ромської національності ходили вулицями у селі Пилипче та питали у людей чи не продають вишиття. Тут вони навідались і на господарство 82-річної пенсіонерки. На свою біду старенька хату не зачинила, а сама поралася на городі. Злодії спритно обнишпорили помешкання та на ліжку під подушкою знайшли всі пенсійні заощадження – 2500 гривень та золоту каблучку. Жінка помітила, як невідомі вийшли з подвір’я, однак зрозуміла, що її обікрали лише увечері.

Встигли роми побувати і на Кременеччині. Житель села Двірець втратив 15 тисяч гривень і усі ювелірні вироби. Господарі двері зачинили, але ключ лишили на одвірку, де його легко знайшли крадії. Того дня селом ходили роми та скуповували різний крам. Потерпілий підозрює, що саме вони й обікрали будинок. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.