Зборівчанин Юрій Сисак: УКРОП – це та сила, яка здатна розпочати позитивні зміни в країні!

Опубліковано в Новини 20.10.2017
На перші вибори до Зборівської ОТГ, які відбудуться вже 29 жовтня, від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» балотуватиметься 23 кандидати.

Укропівці ставлять собі за мету набрати в громаді більше 5% голосів виборців.

Першим в списках від УКРОПу до Зборівської ОТГ є укропівець, директор РКАП «Зборіврайагроліс» Юрій Сисак. Разом із дружиною Людмилою Юрій виховує сина маленького Матвія. У вільний від роботи та громадської діяльності час укропівець активно займається спортом разом з друзями та веде здоровий спосіб життя. Вступив до партії ще у 2015 році та з того часу активно долучається до організації та проведення громадських ініціатив, вирішення проблем в громаді.

- Обрав УКРОП, адже саме ця політична сила мені сподобалась своєю позицією та ідеологією. Мені імпонують плани та наміри партії і те, що вона робить. Саме укропівці спільними діями допомагають громаді із вирішенням проблем та сприяють покращенню соціальної інфраструктури. УКРОП – це та сила, яка здатна розпочати позитивні зміни в країні. Поки в нашій ОТГ є значні проблеми зі станом доріг, нестачею місць в дитячих садках. Крім того, в нас немає великого підприємства чи господарства, яке б забезпечувало людей гідною роботою. Ми як представники УКРОПу, в першу чергу, спрямуємо свої зусилля на вирішення цих нагальних потреб, - ділиться планами Юрій Сисак.

Окрім своєї громадської діяльності, укропівець активно працює і в напрямку лісничої галузі. Так, нещодавно в Тернопільській обласній раді членами постійної комісії питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування розглядалось питання про недопущення передачі лісів в довгострокову оренду. На думку Юрія Сисака, сама ідея передачі лісів приватним особам є абсурдною.

- Я переконаний, що ідея передачі лісів в оренду є недолугою. Ми не повинні її підтримувати, адже будь-які схеми передачі лісів у приватну власність, навіть тимчасово, приведуть до негативних наслідків. Наша країна зараз знаходиться на перехідному етапі, ми намагаємося розвивати економіку. У цей непевний час не можна приймати таких кардинальних рішень і передавати ліси на 20-30 років у приватну власність. Європа уже має негативний досвід таких рішень, до прикладу, Болгарія на першій стадії реформування використовувала концесійну модель управління. Це призвело до значущого погіршення якості ведення лісового господарства та його економічного стану. Грузія - передала свої букові ліси в концесію на 20 років, а тепер намагається повернути їх назад в державну власність, - пояснює Юрій Сисак.

У виборчому бюлетені до Зборівської ОТГ УКРОП йде під №1.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.