Перетнути Тернопільщину «великогабаритки» можуть єдиним шляхом

Опубліковано в Новини 19.10.2017

Вже більше року тому міст через залізничну колію в районі вулиці Гайової визнали аварійним та перекрили на ньому рух транспорту. Тепер водії великогабаритного транспорту можуть перетнути Тернопільську область через трасу Р-41.

Як повідомляють в Службі автомобільних доріг області, хоч цей автошлях був проблемним (навесні ділянка обходу біля шляхопроводу провалилася), впродовж року шляховики доклали зусиль для ремонту траси. Станом на сьогодні на проблемних ділянках виконано повну заміну дорожньої одежі.

- Служба автомобільних доріг у Тернопільській області зробила все, аби не перекривати рух трасою Р-41. Якби рух фур обмежили і нею, то великогабаритний транспорт просто був би змушений об’їжджати усю Тернопільську область. За понад рік безперервного потоку лавини вантажівок основа траси Р-41 подекуди втратила свою несучу здатність. З огляду на це, усі ремонтні заходи дорожників матимуть тимчасовий ефект доти, доки не буде вирішена проблема перевантаження. Невідомо, чи після наступної зими на обході знову не утвориться провалля.  Єдиний вихід з ситуації – негайний ремонт Гаївського мосту. Та на це, передусім, необхідна політична воля Тернопільської міської ради (балансоутримувача мосту), - наголошують в Служба автомобільних доріг області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.