Відомий тернопільський велосипедист відправився у Берлін

Опубліковано в Новини 18.10.2017

Чемпіонат Європи-2017 з велотреку впродовж 18 - 22 жовтня триватиме в німецькій столиці Берлін.

Україну та Тернопільську область на змаганнях представлятиме відомий тернопільський велосипедист Віталій Шевчук, який виступатиме у складі збірної України. Зокрема спортсмен позмагається за першість у гонках медісон та на вибуття серед чоловіків. 

Загалом , за інформацією Федерації велоспорту України, вже 19 жовтня в Німеччині на чемпіонаті спортсмени зможуть вибороти комплекти медалей європейської першості 2017. Саме в цей день жінки змагатимуться у гонці на вибування, в командному спринті та в 4-кілометровій командній гонці переслідування, чоловіки – в 15-км скретчі, в командному спринті і в 4-км командному пасьюті.

20 жовтня за призові місця поборються жінки в 25-ти кілометровій гонці на бали, в 3-ох кілометровому індивідуальному пасьюті та 500-ти метровому гіті. Чоловіки цього дня змагатимуться у 3-ох кілометровому індивідуальному пасьюті та 500-ти метровому гіті.

Наступного дня, 21 жовтня, пройдуть фінали серед жінок в 10-ти кілометровому скетчі, омніумі та кейріні, серед чоловіків в 40-а кілометровій гонці на бали, в кілометровому гіті, в 4-ох кілометровому індивідуальному пасьюті і в перегонах на час (одна година) за лідером (стайєр). Тут кожен гонщик долає дистанцію, слідуючи за лідером, який їде на мотоциклі. Мотоцикліст – це лідер, велосипедист – стаєр. А 22 жовтня жінки змагатимуться в медісоні та індивідуальному спринті, чоловіки - в медісоні та кейрині.

Нагадаємо, Тарас Шевчук - майстер спорту міжнародного класу, студент ТНЕУ, представляє обласну ШВСМ (тренер Володимир Павелко).

Фото: з відкритих джерел. 

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.