На Шумщині ледь не згорів житловий будинок, а дві пожежі у інших районах Тернопільщини

Опубліковано в Новини 12.10.2017

Про це повідомляють в прес-службі ДСНС Тернопільської області.

Так, 11 жовтня о 17:00 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу у селі Малі Садки Шумського району. На виклик прибув черговий караул 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління у складі 4 чоловік.

Всього через 25 хвилин після отримання виклику рятувальники зупинили пожежу в приватному житловому булдинку. Вже о 19:12 вогонь вдалось повністю ліквідувати. Пожежею знищено 15 м2 покриття, пошкоджено 15 м2 перекриття, стіни та речі домашнього вжитку. На разі встановлюються причина виникнення події та матеріальні збитки.

Також 11 жовтня о 21:48 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у місті Монастирська. На місце направили черговий та резервний караули 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Вже о 21:57 вогнеборці локалізували загорання, а о 22:32 – повністю ліквідували. Вогонь знищив покриття та перекриття господарської будівлі та 1 тонну сіна, пошкодив дерев’яні вхідні двері. На місці події події було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Третя пожежа виникла 11 жовтня о 16:29. Горіла господарська будівля у селі Таурів Козівського району. На місце події оперативно направили черговий караул місцевої пожежної команди села Козлів у кількості 2-ох чоловік особового складу.

О 17:13 загорання локалізували, а о 17:50 – повністю ліквідували. Пожежею знищено шиферне покриття по дерев’яній обрешітці, дерев’яне перекриття на площі 15 м.кв. Від вогню врятовано господарську будівлю.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.