Тернопільську скарбницю поповнили на більш як 5 мільйонів гривень

Опубліковано в Новини 12.10.2017

Протягом дев’яти місяців цього року фахівці Тернопільської митниці ДФС склали 140 адміністративних протоколів про порушення митних правил на загальну суму 5 млн 129,3 тис. гривень. Вилучено предмети правопорушення у 9 справах попередньою вартістю 160,3 тис. гривень. Серед порушень – переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, недоставлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення та документів до органу доходів і зборів призначення, видача їх без дозволу органу доходів і зборів або втрата, дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати митних платежів чи зменшення їх розміру, а також інші протиправні дії, спрямовані на ухилення від сплати митних платежів.

Митницею розглянуто 98 справ про порушення митних правил і винесено постанови про притягнення до відповідальності винних осіб із застосуванням штрафів на загальну суму 2 млн 477 тис. гривень.

За результатами роботи митниці в правоохоронному напрямку у січні-вересні від сплати штрафів у справах про порушення митних правил за постановами митниці до бюджету перераховано 442,3 тис. гривень.

До суду передано 40 справ на 5 млн 62,3 тис. гривень. Судом винесено 18 постанов про накладення стягнення на суму 2 млн 968,5 тис. грн, в тому числі із застосуванням конфіскації товарів.

 

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.