«Немає нічого страшного в допомозі закордонних партнерів у розробці закону про реінтеграцію» - Ігор Побер

Опубліковано в Новини 05.10.2017
Ситуація щодо законопроекту про реінтеграцію Донбасу залишається доволі загадковою.

Досі документу не бачив жоден з народних обранців. Широке обговорення та навіть обурення також викликав й той факт, що першими проект закону побачили закордонні партнери.

На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, нічого критичного в такій ситуації не має, адже в ВРУ ознайомляться із законопроектом про реінтеграцію Донбасу, коли його поставлять на порядок денний. А допомога міжнародних партнерів не є зайвою.

- Суб’єктом законодавчої ініціативи є Президент України та Адміністрація Президента. На сьогоднішній день нам відомо, що закон вже готовий на 99%, однак, його кінцевого варіанту ще ніхто не бачив. Поки ж законопроекту немає на порядку денному. Коли він буде на розгляді, тоді народні депутати зможуть з ним ознайомитись, проголосувати його в двох читаннях та внести поправки. Вважаю, що бажано було б це зробити в скороченій процедурі. А щодо закордонних партнерів, особисто я не бачу нічого страшного, якщо вони, особливо англійська та американська сторони, допомагатимуть у розробці такого закону. Це допоможе знайти необхідний компроміс, - прокоментував Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.