Пацієнтів геріатричного відділення у свято відвідала укропівка Інна Вовчок (фото)

Опубліковано в Новини 04.10.2017
З нагоди Дня людей похилого віку, яке традиційно відзначають 1 жовтня, депутат обласної ради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Інна Вовчок відвідала геріатричне відділення у своєму рідному селі Ридомиль.

У 2011 році, після реорганізації лікарні, відбулося відкриття реконструйованого геріатричного центру на 25 ліжко-місць у селі Ридомиль Кременецького району. На разі, у закладі на стаціонарному догляді перебуває 5 жінок.

У Міжнародний день людей похилого віку, спільно з директором Ридомильського СБК Надією Грабар та художнім керівником Емілом Мамедовим, укропівка завітала до пацієнтів геріатричного відділення.

- На жаль, це свято найчастіше проходить повз дуже непомітно. Тому ми вирішили 1 жовтня навідатися до цих людей, поспілкуватися з ними. Із собою принесли гостинці та одяг. Прийняли нас привітно і дуже раді були увазі та розмові, -зазначила Інна Вовчок.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.