У Кременецькій школі на місці занедбаного спортивного поля може з'явитись спортивний комплекс

Опубліковано в Новини 27.09.2017

На базі загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів Кременецької райради впродовж 2018 року може з'явитись новий спортивний комплекс.

Проект масштабної реконструкції спортивного майданчика вже розроблений і перебуває на стадії оцінювання в Державному фонді регіонального розвитку. 

Загалом ця реконструкція потребує більше 14 мільйонів, які виділять через співфінансування місцевого бюджету та Дрежавного фонду регіонального розвитку:

- Залишкова кошторисна вартість проекту складає 14788,125 тис. гривень. Очікуваний обсяг фінансування проекту з державного фонду регіонального розвитку - 11830,125 тис. гривень. Обсяг співфінансування проекту з місцевого бюджету - 2958,0 тис. гривень (20% від загальної кошторисної вартості проекту), - зазначено в проекту реконструкції на сайті Державного фонду регіонального розвитку.

На базі школи-інтернату, згідно проекту реконструкції, планують облаштувати футбольне поле загальною площею в 4004,0 м2; бейсбольне поле, загальною площею 3970,0 м2; баскетбольну площадку та тенісний корт. Також на території спортивного поля облаштують чотири легкоатлетичні доріжки, відкритий майданчик для тренажерів та 2 трибуни поблизу футбольного та бейсбольного полів на 196 та 120 місць відповідно.

Нещодавно в себе на сторінці в facebook начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур опублікував фото проекту реконструкції, на якому видно як повинно виглядати спортивне поле після реконструкції. Чиновник також зазначив: "Попередньо оцінюю як дуже вдалий проект, з комплексним баченням будівництва, експлуатації та розвитку, з потужним, регіонального значення ефектом на громаду".

Світлина від Viktor Matsykur.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.04.2024 soroka
Transparency International Ukraine визнала Тернопіль найпрозорішим містом України, - інфографіка
Тернопіль визнали найпрозорішим містом України. За результатами рейтингу «Transparent cities/Прозорі міста», Тернопіль отримав найвищі показники…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.