«Обіди школярі громади Вишнівця отримуватимуть лише з найякісніших продуктів,» - Володимир Кравець

Опубліковано в Новини 13.09.2017
Учні 1-4 класів та старшокласники, які відносяться до пільгових категорій, в навчальних закладах Вишнівцької ОТГ харчуватимуться безкоштовно.

Також, була встановлена й вартість харчування вихованців дошкільних навчальних закладів ОТГ та пільгові умови оплати батьків: 40% вартості харчування в день (8 грн.) для сільських дитсадків та 60% (12 грн) – для селищних.

- На харчування дітей в школах ми вже виділили 200 тисяч гривень. В майбутньому кошти на харчування наших школярів плануємо виділяти в залежності від потреби. Що стосується таких продуктів як гречка, інша крупа, борошно, олія, то її виділятимуть спонсори. Щодо інших продуктів на разі укладаються договори з гуртівнями. Особливу увагу приділяємо якості продуктів, адже діти повинні отримувати найякісніші обіди в навчальних закладах, - пояснює голова Вишнівецької ОТГ Володимир Кравець.

Також особливу увагу приділятимуть і на стан їдалень в навчальних закладах, наведення відповідного санітарного стану в них, придбання посуду тощо.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.