Тернопільська казна додатково "знайшла" майже 34 мільйони

Опубліковано в Новини 18.08.2017

Зміни до бюджету Тернополя внесли депутати під час чергової сесії міської ради.

За рахунок перевиконання міського бюджету у першому півріччі та розподілу невикористаних коштів у 2017 році на фінансування галузей додатково направлено майже 34 мільйонів гривень.

Як повідомляють в міськраді, майже 12 мільйонів з цієї суми направлено на заробітну плату працівникам охорони здоров’я та професійно-технічних училищ. Ще понад 500 тисяч спрямовано для надання грошової допомоги тернополянам за програмою «Турбота» та ще майже 95 тисяч – на доплату до пенсій ветеранам ОУН-УПА.

Також ще 3 мільйони гривень буде відшкодовано для перевезення у громадському транспорті міста пільговиків, на придбання тролейбусів та виготовлення картки тернополянина для пільговиків. Понад 800 тисяч передбачено школам у розрахунку по 100 гривень на учня, щоб із батьків не збирали батьківські внески. Ще понад 5 мільйонів виділено на капітальний ремонт закладів освіти, на виплату стипендії кращих учням міста.

 

Крім того, гроші отримають бібліотеки для капремонту та підпірна стіна на острівку Чайка у парку Шевченка. Сфера охорони здоров’я - для ремонту амбулаторії у м-ні Кутківці та придбання меблів для дитячої лікарні, сфера спорту – на ремонт приміщення басейну ДЮСШ №2 та встановлення модульних боксів для обслуговування стадіону біля ТЦ «Орнава». Додатково спрямовані понад 3 мільйона 773 тисячі на капремонт дворів та ремонт об’єктів комунальної власності.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.