У Тернополі іноземець хотів одружитися, щоб залишитися в Україні

Опубліковано в Новини 18.08.2017

В ході оперативних заходів «Мігрант» працівники міграційної служби Тернополя виявили спробу незаконної легалізації в Україні та використання підроблених документів громадянином  Конго.

«З  РАДЦу до нас надійшла інформація про те, що громадянин Конго бажає зареєструвати шлюб  в Україні. В ході перевірки ми встановили, що в 2014 році відносно даного іноземця  Тернопільським міськрайонним судом було прийнято рішення про примусове видворення, яке через його ухиляння не було виконане», - повідомили у секторі організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС в Тернопільській області.

Також було виявлено, що конголезець намагався незаконно легалізуватись в Україні на підставі чужої посвідки на тимчасове проживання.

 Окрім цього іноземець перебуває на території України в розшуку у зв’язку з наявністю фактів притягнення до кримінальної відповідальності на підставі ч. 2 ст. 345 КК України  - умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Міграційники спільно з працівниками відділу боротьби з протидією торгівлі людьми нацполіції області встановили місце проживання нелегала та вжили заходів для притягнення його до відповідальності.

 

 

Головний спеціаліст іззв’язків                        Бойко І.В

 

з громадськістю та ЗМІ

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.