Нова підпірна стіна в Тернополі на Дружбі поступово «вимальовується» (фото)

Опубліковано в Новини 17.08.2017

На Дружбі триває капремонт підпірної стіни, яка перебувала в аварійному стані та двічі обвалювалась.

На разі вже починає з’являтись нова стіна на місці старої. Всі роботи на цьому об’єкті триватимуть ще близько місяця.

Після завершення будівництва нової підпірної стіни облаштують й проїжджу та пішохідну частини. Також буде відновлено двосторонній рух приватного автотранспорту.

І хоч після другого, більш серйозного обвалу підпірної стіни, була виготовлена необхідна проектно-кошторисна документація і було прийняте рішення про тимчасове перекриття ділянки однієї смуги дорожнього руху (від вулиці Миру до вулиці Карпенка) на період виконання ремонтних робіт – окремі водії нехтували цим.

 

Нагадаємо, підпірна стіна, розташована між вулицями Карпенка та Миру, певний час перебувала в аварійному стані. Побудована вона приблизно 60 років тому. Наприкінці лютого стався перший обвал стіни, а в середині червня – другий.

Фото: ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.