Голова тернопільського УКРОПу увійшов до Наглядової ради Агенції регіонального розвитку

Опубліковано в Новини 06.08.2017
Двоє представників від Тернопільської обласної ради увійдуть до складу Наглядової ради Установи «Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області».

 

За відповідне рішення проголосували депутати під час чергової сесії обласної ради 2 серпня.

Згідно із рішенням тернопільських політиків членами Наглядової ради стали двоє депутатів Тернопільської обласної ради шостого скликання: Андрій Цибульський та Ольга Заставна.

- Я дуже радий, що обласна рада підтримала мою кандидатуру. В мене було дуже велике бажання працювати в Агенції регіонального розвитку саме в Тернопільській області. В мене є і життєвий досвід: фактично з 2009 року я є приватним підприємцем. Крім того, я став депутатом обласної ради і це дає мені ще більшу наснагу і змогу працювати саме в такому ключі. Сподіваюсь, що робота ця буде корисна і продуктивна. Працюватимемо на благо Тернопільщини, - наголошує голова фракції політичної партії «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» Андрій Цибульський.

Нагадаємо, метою створення Агенції регіонального розвитку є формування позитивного іміджу, підвищення  інвестиційної привабливості Тернопільщини та власне залучення іноземних інвестицій. Також залучення ресурсів міжнародної технічної допомоги та фінансових організацій, створенням умов для розвитку бізнесу, підготовка бізнес-планів як для області в цілому, так і для регіонів, розроблення та реалізація проектів регіонального розвитку тощо.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.