Чи дійсно зросте вартість проїзду в тернопільському транспорті на 2 гривні?

Опубліковано в Новини 02.08.2017

Інформація, яка з’явилась в окремих тернопільських ЗМІ щодо подорожчання проїзду в громадському транспорті – недостовірна, запевняють в міськраді.

- Сьогодні у Тернополі тарифи на проїзд становлять 3 грн. у тролейбусах та 4 грн. – у маршрутках. На даний момент виконком міської ради не розглядав ні питання зміни тарифів, ні питання введення диференційованих тарифів, - коментують в органі місцевого самоврядування.

Так, окремі інтернет-ресурси інформували про подорожчання проїзду як в маршрутках, так і в тролейбусах на 2 гривні (6 гривень і 5 гривень відповідно) з 1 вересня для тих тернополян, в кого не буде «Соціальної картки тернополянина».

Разом з тим, у місті планують запустити систему електронного квитка для користування громадським транспортом. В рамках цього тернополяни дійсно зможуть зробити собі «картку тернополянина», вартість якої становитиме 57 гривень. Згідно інформації така картка дійсно дозволить тернополянам платити менше за проїзд, однак, на скільки – ще невідомо:

 

- Нагадаємо, що у місті розпочинається виготовлення електронного квитка для проїзду у громадському транспорті «Картка тернополянина». Планується, що після впровадження електронної системи оплати за проїзд ті тернополяни, які використовуватимуть електронний квиток, платитимуть за проїзд менше. Проте яка буде різниця оплати за проїзд та коли будуть введені диференційовані тарифи - наразі невідомо, - розповідають в міській раді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.