Бережанська лікарня отримала гуманітарну допомогу з США

Опубліковано в Новини 27.06.2017

Медичне обладнання: прилади та інструменти для хірургії  та ендоскопії  загальною вартістю 330 тис. грн. передав Бережанській центральній районній комунальній лікарні мешканець Сполучених Штатів Америки, який є вихідцем із Бережан і співпрацює з благодійним фондом «Сфера доброти» (м. Тернопіль).

«Наша організація співпрацює з волонтерськими організаціями з США, Великобританії, Німеччини та Польщі. Вони надають для українців медичні ліжка, інвалідні візки, ходунки, тумбочки, матраци, одяг, взуття, та інші необхідні речі. І коли до мене звернувся наш земляк з пропозицією допомогти передати медичне обладнання для Бережанської лікарні, я зразу погодився на його прохання, – говорить Юрій Черечин, голова БФ «Сфера доброти». – Також Бережанській лікарні наші німецькі партнери – компанія «Global Aid Network (GAiN)» передала перев’язувальні матеріали для застосування в медицині». 

Вказане медичне обладнання і перев’язувальні матеріали будуть використовуватись для надання хірургічної та гінекологічної допомоги населенню в межах обслуговування Бережанської ЦРКЛ.  

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.