У Тернополі скандал навколо перинатального центру

Опубліковано в Новини 27.06.2017

Судитимуть посадовця.

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість) стосовно колишнього службовця Тернопільської ОДА, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що колишній працівник Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА неналежно виконуючи свої службові обов’язки, підписав завідомо неправдивий акт прийому-передачі медичного обладнання для Тернопільського обласного клінічного перинатального центру «Мати і дитина». Насправді, обладнання за держазмовленням не було доставлено в повному обсязі, внаслідок чого державі спричинено шкоду на суму понад 680 тис гривень.
 
Крім того, оголошено у розшук службову особу одного із столичних товариств, яка отримавши кошти з державного бюджету, не поставила частини обладнання для потреб комунального закладу Тернопільської обласної ради «Тернопільського обласного клінічного перинатального центру «Мати і дитина».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.