Скоро тернополяни розраховуватимуться за проїзд картками

Опубліковано в Новини 22.06.2017

Спеціальну «Картку тернополянина», яка дозволить школярам та студентами їздити зі знижкою 50%, а пільговикам – безкоштовно, розроблять для усіх категорій тернополян.

У Тернополі впроваджується автоматизована система оплати за проїзд (АСОП) у громадському транспорті.

- Буде впроваджена спеціальна «Картка тернополянина» з чіпом, за допомогою якої мешканці міста зможуть безконтактно оплачувати за проїзд. Ця картка працюватиме за так званим «диференційованим тарифом», коли її власники оплачуватимуть за проїзд у громадському транспорті менше, аніж ті, хто буде розраховуватися за проїзд готівкою, - інформують в міськраді.

Поки триває процес виготовлення електронних квитків для учнів. Квитки будуть персоніфіковані з контактними даними, фотографією, окремим номером, з високим рівнем захисту, з картки автоматично будуть зніматися вартість проїзду, видаватися чек із зазначенням номеру маршруту, часу, кількість поїздок, тощо.

На разі доопрацьовується технологічна карта, після чого електронні картки будуть видаватися іншим категоріям тернополян. Планується, що отримати карту можна буде в управлінні соціальної політики та в ЦНАПі.

 

В міськраді кажуть, про перелік документів, який необхідний для отримання картки, та час їх видачі повідомлять додатково.

Фото: з відкритих джерел, ТМР.

1 коментар

  • Коментувати Пепе червня 22 2017 Автор Пепе

    На лицьовій стороні картки так і буде писати: "При неправомірному виКРистанні дана карта підлягає вилученню"???

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.