У "Топільче" тернополяни зможуть підзарядити свої смартфони (фото)

Опубліковано в Новини 21.06.2017

В гідропарку "Топільче" з'явилось "сонячне дерево".

Його встановили в екстрим-парку на території відпочинкової зони, де також з’явились і лавочки для відпочинку. Згідно плану реконструкції відремонтують і самі конструкції скейтпарку.

Роботи із реконструкції в екстрим-парку розпочались на початку квітня.

- Загалом реконструкція триватиме майже два місяці, проте весь цей час екстрим-парк буде доступний для відвідувачів, - повідомляли раніше в "Тернополі житлово-комунальному". - Скейт-парк не буде функціонувати лише декілька днів, коли підрядники ремонтуватимуть окремі конструкції.

До слова, це "сонячне дерево" стало четвертим у Тернополі. Перший такий пристрій з'явився у центрі Тернополя ще в квітні минулого року. Тоді його презентували в рамках проведення "Тижня сталої енергії". Ще два "сонячні дерева" встановили напередодні Нового року. Перше знаходиться поблизу причалу Тернопільського ставу, друге - в парку імені Тараса Шевченка на набережній з сторони вулиці Білецької. Панелі цього "сонячного дерева" облаштовані у формі пелюсток.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.