Тернопільські дорожники запланували масштабні ремонтні проекти

Опубліковано в Новини 16.06.2017

Два проекти реконструкції обласних автошляхів представили шляховики Тернопільщини.

Так, 9 червня відбулося засідання Міжвідомчої комісії з питань державних інвестиційних проектів під головуванням віце-прем'єр-міністра Степана Кубіва, повідомляє прес-служба САД у Тернопільській області.

На ньому розглядали державні інвестиційні проекти на плановий 2018 рік та наступні два бюджетні періоди ‎‎(2019-2020 рр.) у сфері транспортної інфраструктури. Усього до участі в відборі Комісією допущено 10 проектів, два з яких - Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. Представляв їх начальник організації Богдан Юлик.

Так, перший забезпечує розвиток мережі автомобільних доріг загального користування державного значення Тернопільської області. Його мета – покращення транспортного сполучення до Зарваницького духовного центру, Свято-Успенської Почаївської лаври та в напрямку столиці. Загальна протяжність реконструкції становить 84,73 км. Проект включає ремонт ділянок 7 автомобільних доріг.

Другий проект – Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги державного значення М12 Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам’янка. Відновлення та покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги передбачає проведення її реконструкції протяжністю 123,312 км, в тому числі 106,43 кілометра в межах Тернопільської області. 

Рішення Міжвідомчої комісії щодо обох проектів – Укравтодору слід опрацювати питання щодо можливості додаткового залучення на них у 2018 році коштів державного Дорожнього фонду.

Остаточне рішення Міжвідомча комісія прийме вже 19 червня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.