У неділю тролейбуси курсуватимуть Тернополем по-іншому

Опубліковано в Новини 16.06.2017

Деякі на день припинять рух взагалі.

У неділю, 18 червня, в обласному центрі проводитимуться легкоатлетичні змагання «Тернопільський півмарафон». У зв’язку з цим із 8.45 до 13.30 буде обмежено рух електротранспорту по вулиці Руській (починаючи від бульвару Т. Шевченка до Надставної церкви), зазначає прес-служба КП «Тернопільелектротранс».

Відтак, тролейбусні маршрути № 1, 2, 11, курсуючи у бік «Дружби», з вулиці Руської повертатимуть ліворуч на вулицю Острозького, тоді — по Шептицького, Живова, дамбі Тернопільського ставу. Далі — за маршрутом. З масиву «Дружба» у бік масиву «Східний» ці тролейбуси курсуватимуть відповідно до маршруту.

Тролейбус № 10 до закінчення змагань припиняє рух і стає на відстій на вулиці Слівенській.

КП «Тернопільелектротранс» просить вибачення за тимчасові незручності.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.