Що і де ремонтують в Тернополі

Опубліковано в Новини 24.05.2017

Капремонт входу в парк ім.Т.Шевченка в районі пам’ятника Степана Бандери ще триває.

На разі тут здійснюються роботи із облаштування фігурних елементів мощення. Як повідомляють в "Тернопіль житлово-комунальний", після ремонту на відреставрованій ділянці з’явиться додатково майже 670 кв. метрів зеленого покриття; при вході у парк облаштують перголу; відремонтують фасад, який прилягає до площі, а також облаштують пішохідні та велосипедні доріжки, вуличне освітлення. Всі необхідні роботи планують завершити до кінця червня цього року.

За адресою вулиця Курбаса, 9 триває капітальний ремонт двору:

-Попри сам двір, знаходиться у поганому стані й проїзд, який сполучає будинки вул. Курбаса, 9 та Курбаса, 9А. Тому будуть шукатися додаткові кошти, щоб одночасно з ремонтом двору відремонтувати ще й цей проїзд, - розповідають в "Тернопіль житлово-комунальний".

Також, на вулиці Шашкевича облаштували верхній шар асфальтобетонного покриття. У зв'язку із проведенням робіт впродовж дня 23 травня від 7 години ранку було перекрито рух транспорту на ділянці від вулиці Танцорова до вулиці Живова.

Також, до кінця травня в дворі по вулиці Тарнавського, поблизу ЗОШ №11, завершаться ремонт та з'явиться новий новий спортивний майданчиук для різних ігрових видів спорту, яким зможуть користуватися і школярі, і мешканці сусідніх будинків.

Фото: "Тернопіль житлово-комунальний", Антон Марчевський.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.