На що «жалілися» тернополяни на «Урядову гарячу лінію»?

Опубліковано в Новини 24.05.2017

Станом на 01.05.2017 на «Урядову гарячу лінію» від громадян Тернопільської області надійшло 18 звернень.

Із загального числа зареєстрованих звернень питання щодо оподаткування порушувались у 10 випадках, 4 звернення стосувалося підприємницької діяльності, 3 – пенсійного забезпечення, а ще одне – діяльності посадових осіб.

Усі звернення, які надійшли на адресу ГУ ДФС в області, оперативно розглянуті у встановлений термін та вирішені по суті.

Нагадуємо, що сервіс «Урядова гаряча лінія» – це механізм для взаємодії Уряду з громадянами, що дозволяє оперативно вирішувати проблемні питання, які порушуються у зверненнях громадян, а також удосконалювати роботу органів виконавчої влади з урахуванням громадської думки. Звернення приймають фахівці Урядового контактного центру за допомогою засобів телефонного та електронного зв’язку і надсилають органам виконавчої влади відповідно до компетенції, Секретаріату Кабінету Міністрів для вирішення порушених у них питань по суті, надання відповідних роз’яснень. Урядова «гаряча лінія» 1545 працює цілодобово.

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.