Тернополян застерігають не торкатися підозрілих предметів

Опубліковано в Новини 23.05.2017

Ними можуть виявитися "подарунки" війни.

Так, 22 травня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління виявлено та знешкоджено у безпечному місці артилерійський снаряд часів Другої світової війни, калібром 150 мм, зазначила прес-служба Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Цього ж дня в лісі біля села Залужжя Збаразького району виявили артилерійський снаряд часів Другої світової війни, калібром 76 мм.

Під час проведення земляних робіт виявили мінометну міну Другої світової війни у селі Озерна Зборівського району.

У цей же день виявили 2 артилерійських снаряди часів Другої світової війни, калібром 107 та 57 мм.

Усі знахідки будуть знешкоджені у безпечному місці фахівцями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління

Управління ДСНС України у Тернопільській області застерігає: громадяни, пам’ятайте, якщо ви знайшли предмет, який ззовні нагадує боєприпас, або є підозрілим – не торкайтеся його! Про знахідку негайно повідомляйте рятувальникам, зателефонувавши за номером телефону «101». Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити цього самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.