Тернопільським патрульним попався впертий водій

Опубліковано в Новини 20.04.2017

Однак його правота не підтвердилася.

«Я тверезий і медогляду проходити не буду», – переконував патрульних 37-річний водій Honda Accord. Результат драгера показав 1,60 проміле алкоголю в крові. А це у 8 разів перевищувало допустиму норму. Про подію повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

Водій з результатом був не згідний і виявив бажання освідуватися у медичному закладі. Приїхавши до обласного наркодиспансеру, громадянин почав дебоширити та вживати лайливі слова. На прохання припинити правопорушення чоловік не реагував і почав поводитися ще агресивніше.

На водія складено протокол ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) та ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законній вимозі поліцейського) та винесено постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП(Керування без відповідних документів).

Цієї ж ночі патрульні склали протоколи за керування у нетверезому стані на 47-річного водія Volkswagen Golf та 26-річного водія ВАЗ. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.