6% тернополян не пишаються своїм містом (опитування)

Опубліковано в Новини 20.04.2017

Дізнатись ставлення українців до місцевого самоврядування і муніципальних послуг - ось основна мета третього всеукраїнського муніципального опитування, яке профінансував Уряд Канади.

Опитування тривало з 20 січня по 12 лютого 2017 року і було проведене Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту. Загалом воно було проведене у 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також в містах Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 000 респондентів.

Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому склала 67,2%.

Згідно з результатами опитування тернополяни, порівняно з жителями інших областей, найбільше підтримують вступ до ЄС (в нас таких 86%) та вступ у НАТО (77%). Що ж стосується ставлення до Тернополя, то лише 45% тернополян пишаються своїм містом, 42% - дещо пишаються. Причиною гордості за місто тернополяни вважають є те, що Тернопіль береже традиції та культуру країни (так вважає 53% тернополян). На думку 47% мешканців файного міста, у нас добрі побутові умови для життя. Також, 45% тернополян думають, що місто є привабливим для гостей та туристів. Однак є 6% тернополян, на думку яких, у Тернополі немає чим пишатись взагалі.

Фото: з відкритих джерел.

1 коментар

  • Коментувати яфвупа квітня 20 2017 Автор яфвупа

    Ось ці 6% і тирять по ночах і ламають все.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.