Реклама на вулицях тернополянам вже "в печінках"

Опубліковано в Новини 26.03.2017

Реклама, що зранку і до вечора лунає гучномовцями у різних куточках Тернополя геть остогидла не лише мешканцям міста, а й приїжджим гостям.

Відтак, її пропонують геть прибрати. Саме таку петицію зареєстрували нещодавно на платформі Єдиної системи місцевих петицій (ТУТ).

- Вуличне Радіо - це засіб пропаганди. Інформація що ненесе змісту але увесьчас повторюється випалює мозок людям що вимушено перебувають у досяжності цього шумового забруднювача вулиць і парків. Підтримайте ліквідацію усіх гучномовців на вулицях Нашого Міста Тернопіль, - йдеться в зверненні.

Автор спершу пропонує ліквідувати гучну рекламу хоча б із зупинок громадського транспорту, Набережної Циганка, вулиць: Кривоноса (зуп. Пед. університет), Мазепи (зуп. Фінансовий університет), Руська (зуп. Кооперативний коледж), Острозького (Філармонія), Хмельницького (З/Д вокзал), Київська (супермаркет Київ), 15 Квітня (навпроти ринку), Л. Українки (15 школа), п-кт С. Бандери (Збаразький поворот), вул. Живова (Автовокзал).

Станом на сьогодні петицію вже підписало 100 тернополян із 300 необхідних. Проголосувати "за" усі бажаючі зможуть у наступні 26 днів.

Фото: з вільних джерел.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.