На Тернопільському ринку можна знайти все, навіть нелегалів

Опубліковано в Новини 24.03.2017

13 березня на Тернопільщині розпочалися профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою ″Мігрант″. Співробітники міграційної служби області проводять відпрацювання обласного центру та районів з метою виявлення іноземців, які перебувань в Україні нелегально. Заходи уже дали перші результати.

Двох нелегалів міграційники спільно з патрульними поліцейськими виявили на центральному ринку Тернополя. 39-річна громадянка Республіки Молдова та 42-річний громадянин Азербайджану не змогли надати жодних документів, які б підтверджували законність їхнього перебування в Україні.

 Щодо обох іноземців посадові особи міграційної служби прийняли рішення про примусове повернення та зобов’язали впродовж місяця покинути Україну.

 

 

Головний спеціаліст із зв’язків

з громадськістю та змі                                                                              Бойко І.В.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.