Майже 40 велопарковок з'явиться в Тернополі

Опубліковано в Новини 07.03.2017

Майже 150 тисяч гривень виділять цьогоріч із міського бюджету для облаштування в Тернополі 39-ти велопарковок, повідомляють в міськраді.

Встановлюватимуть велопарковки у громадських місцях, зокрема у скверах, парках, біля важливих соціальних об’єктів. Також, з'явитись вони повинні і поблизу Технічного коледжу, Кооперативного технікуму, спортивної школи з футболу, Центру творчості дітей та юнацтва тощо. Їх облаштування планують розпочати з понеділка, 13 березня, за сприятливих погодних умов.

- У нас на підприємстві є затверджений план-графік встановлення велопарковок у місті, відповідно до якого усі роботи ми повинні завершити до Пасхи. Також, нами, на замовлення Тернопільської міської ради, було розроблено, виготовлено та встановлено експериментальну парковку, де можна залишати не лише велосипеди, а й дитячі коляски. Перша така конструкція вже облаштована біля поліклініки на вул. Гоголя, - розповідає директор заводу «Промінь» Тарас Білан.

До слова, як повідомляють в управлінні ЖКГ, по вулиці Руській на пішохідних переходах, на перехресті вулиць Замкова-Руська-Шашкевича та в межах транспортної розв’язки за адресами: вулиця Збаразька - вулиця Енергетична- проспект Злуки - вулиця Текстильна - вулиця Промислова проведуть капремонт із влаштування велоінфраструктури в місті. На це передбачено 550 тисяч гривень із міського бюджету.

Відповідні суми вказані в титульному списку капітального ремонту по влаштуванню велоінфраструктури в Тернополі на 2017 рік. 

Фото: ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.