До Тернополя завітав Генеральний консул Чеської Республіки

Опубліковано в Новини 23.02.2017

У міськраді відбулась зустріч із Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Павелом Пешеком та заступником Генерального консула Ігорем Шело, які з офіційним візитом перебували у Тернополі.

- Основною метою сьогоднішньої зустрічі була підготовка до відзначення чергової річниці Зборівської битви, на яку, за словами Генерального консула, збирається приїхати багато громадян Чехії. Хоч і усі події будуть відбуватися у Зборівському районі, проте більшість людей будуть у ці дні проживати у Тернополі. Саме тому між нами було обговорено забезпечення комфортних умов перебування чеських гостей у нашому місті. Зі своєї сторони ми обіцяємо максимальне сприяння і вже дано відповідне доручення, - розповідає мер Тернополя Сергій Надал.

Також, на зустрічі було обговорено налагодження партнерських стосунків із містами Чехії. Адже вже сьогодні Тернопіль працює з чеським містом та компанією, яка займається поставкою тролейбусів «Skoda» у наше місто, а також чеські партнери мають ряд комерційних підприємств.

Фото: ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.