Масова аварія трапилася вчора поблизу Тернополя

Опубліковано в Новини 23.02.2017

Є потерпілі.

Побиті три автівки та травмовані люди - такі результати дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 22 лютого в Тернопільському районі. О 18:40 на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що в смт. В. Березовиця зіткнулися три автомобілі. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, повідомили у відділі комунікації ГУНП у Тернопільській області.

За словами слідчих, водій автомобіля "МАН", рухаючись з Тернополя в напрямку Березовиці, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру вантажівка зіткнулася з авто "КІА-RІО" та бусом "VOLSWAGEN T-4".

До лікарні потрапив водій легкового транспорту. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс, різані рани обличчя. Кермувальника буса також госпіталізували з закритою травмою грудної клітки, закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.