"Грошовита" неділя: які суми виграли тернополяни у новорічно-різдвяних конкурсах

Опубліковано в Новини 16.01.2017

В Тернополі до відзначення новорічно-різдвяних свят було оголошено ряд конкурсів, в яких могли позмагатись тернополяни. Як повідомляють в міськраді, вчора, у неділю 15 січня, "змагання" між тернополянами добігли свого кінця, а їх переможців нагородили.

Зокрема, грошові винагороди отримали учасники «Різдвяного дива» та «Феєрії новорічного міста». В останньому конкурсі було три номінації («Зелена модниця»; «Настрій дарований серцем»; «Карнавал прикрас»), у кожній з них по три переможні місця, які зайняли по декілька тернополян.

У конкурсі на найкращий макет Різдвяної шопки "Різдвяне диво" переможці отримали сертифікати у розмірі 1500 гривень, учасники, що посіли другі та треті місця отримали грошові винагороди в сумі 800 та 600 гривень відповідно.

Також, оголошено подяку колективу Тернопільського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за організацію різдвяної виставки «Дідух-Різдвяний дух» в Українському Домі "Перемога" з врученням сертифікату в розмірі 1000 гривень. Подяку оголосили і Церкві Святого АпостоПетра УГКЦ та парафіяльній спільноті (отець - протоігумен Іван Пєхота) за утвердження християнських традицій, відродження духовних цінностей Українського народу та за оригінальне представлення Різдвяної шопки.

У конкурсі "Феєрія новорічного міста" у трьох номінаціях учасники, що посіли перші, другі та треті місця також отримали грошові винагороди у розмірі 700, 400 та 200 гривень відповідно.

Загалом, гроші змогли виграти понад 20 учасників новорічно-різдвяних конкурсів.

Фото: ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.