На дорогах Тернопільщини - повний порядок

Опубліковано в Новини 05.12.2016

На вихідних працювала техніка на дорогах всієї області.

Станом на ранок 5 грудня проїзд дорогами загального користування Тернопільської області повністю забезпечений, повідомила прес-служба САД у Тернопільській області.

За останню добу на автошляхах краю працювало 292 дорожніх працівники, задіяно 119 потужних механізмів, в тому числі 44 піскорозкидачі, 48 автогрейдерів та бульдозерів, решта – інша дорожня техніка.

Роботи продовжуються і зараз, а саме триває розширення проїжджої частини та посипка дорожнього покриття протиожеледними сумішами. Працює техніка Тернопільського облавтодору та ТзОВ «ТехноБудЦентр».

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх користувачів доріг з проханням бути уважними та обережними на автошляхах краю, дотримуватись правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.